Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде зимата и ме накара да се замисля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По темата При мен топлото почва да духа 4,5 мин след запалвнето или примерно ако тръгна веднага след около 3км си почва ...
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

ТС 2.0 духа топло точно след 1 километър или 3 минути работа. Но моята е в гараж, което сигурно ще оказва влияние.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        ТС 2.0 духа топло точно след 1 километър или 3 минути работа. Но моята е в гараж, което сигурно ще оказва влияние.
        Ами оказва,на теб антифриза ти не пада под 20 гр.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

20 не, но около 10 със сигурност. В гаража винаги е поне 8 градуса. ICS показваше точно 1.1 км, когато от парното духна топло. Преди да мине 50С не надвишавам 2500 оборота.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Човек се опитва да комуникира нормално с теб,но явно не става.Ти кога ще се успокоиш бе мамин,на теб и да искам няма да ти помогна никога,просто не си ми приятен на клавиатурна основа,пък камо ли на живо.Ако на Емо отговора не ти е достатъчен,помисли малко.Извинявай че се обърках,а и не видях къде точно рекламирам сервиза/който не е мой/ Недей да ми отговаряш моля те,върви си по пътя и не се занимавай с мен,аз приключих

П.С.Айде у игнора
            Както сам забелязваш на мен няма с какво да ми помагаш!!!
            Но форума го посещават много хора които желаят сами да си помогнат и естествено очакват някой тук да им помогне а не да си рекламира сервиза!!!

На хората им е ясно, че като идат на сервиз срещу съответната сума ще им решат проблема.....

Така че вместо да се правиш на голяма работа можеше да споделиш нещо смислено с което да помогнеш!

Друг е въпроса, че това ти е професия и не желаеш да споделяш.......... Тогава просто можеше да подминеш темата..........

И ако обичаш тия епитети от сорта мамин и.н. си ги запази за семейството!!!
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Eто какво казва платения ФЕС,тва че няма КАН не значи че няма активации Това е за 156 след 02 с климатроник.

П.С.Съжалявам за снимките с телефона,но служебния лаптоп не трябва да влиза в нета.Надявам се да съм помогнал на някой
              Attached Files

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Туй е само тест, не е за активиране
                ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                  Туй е само тест, не е за активиране
                  Дам така,ама може чрез тестване да се активира,има го като вариант

Зарових се днес по въпроса,имам и подходяща кола при мен.Отговора ми е,че МЕС не може,BrainBee-то може,TEXA-та и тя може............................

П.С.След като съм сигурен 100%,обявявам безплатна активация на територията на Сф,само трябва да се дойде до сервиза,няма как да обикалям.
                  Last edited by Mury; d.m.y г., 14:07.

Comment

За активиращите съветвам първо да се проверява окабеляването.

Изглежда не всички коли са окабелени дори дизели, и активирането през MES не помага с нищо.

Давам за пример ситуацията при мен тъй като и аз бях много заинтересован и си активирах подгрева през MES.

Да но на следващата сутрин реших да проходя веригата и F73 (30A) maxi-fuse бушона на + клемата при мен изобщо не съществува както и кабела към който се свързва и захранващ релетата на подгрева.

С други думи, не всички коли са окабелени и само активация нищо не прави.

За протокола колата е 2008 AR 147 Q2 1.9 16V m-jet, Ducati Corse по VIN.
                    Има кабели за каквото се сетите даже retrofit-нах fog сензор, но ето че най-важните неща като този подгрев изобщо ги няма, а е дизел.
                    2016 BMW 320D F30 LCI M Package
                    ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
                    ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered

Comment

Първоначално публикувано от radoslavp Покажи съобщение
                      За активиращите съветвам първо да се проверява окабеляването.

Изглежда не всички коли са окабелени дори дизели, и активирането през MES не помага с нищо.

Давам за пример ситуацията при мен тъй като и аз бях много заинтересован и си активирах подгрева през MES.

Да но на следващата сутрин реших да проходя веригата и F73 (30A) maxi-fuse бушона на + клемата при мен изобщо не съществува както и кабела към който се свързва и захранващ релетата на подгрева.

С други думи, не всички коли са окабелени и само активация нищо не прави.

За протокола колата е 2008 AR 147 Q2 1.9 16V m-jet, Ducati Corse по VIN.
                      Има кабели за каквото се сетите даже retrofit-нах fog сензор, но ето че най-важните неща като този подгрев изобщо ги няма, а е дизел.
                      То зависи и за коя страна е правена колата.....................скоро разбрах на пример,че 159 има окабеляване за круиз контрол,но до дясната колонка ниско долу,под таблото снопа е друг и няма кабели до волана.
                      Най-лесната проверка е както ти каза,проверявате дали имате бошон/и и така,ако има има,ако не-греда.

Comment

Последно с МЕС става ли активирането и трябва ли да е регистриран задължително или става и с безплатната версия?
                        156 Sportwagon 02'

Comment

Няма опция за активиране с МЕС за 156.
                          ex - 147 16v multijet

Comment

А с ФЕС активиран?
                            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Не.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                То зависи и за коя страна е правена колата.....................скоро разбрах на пример,че 159 има окабеляване за круиз контрол,но до дясната колонка ниско долу,под таблото снопа е друг и няма кабели до волана.
                                Най-лесната проверка е както ти каза,проверявате дали имате бошон/и и така,ако има има,ако не-греда.
                                Ами хайде някой да вземе да сложи една снимка на тези бушони. При мен кабела си тръгва като хората от акумулатора ама после къде отива - мистерия. А в другия край калорифера и буксите си ги има
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X